1. Horváth Viktor

screen_shot_2015-12-09_at_7_51_15_pm.png

A COOL LIST HUNGARY történetében talán soha nem volt ilyen egyértelmű, hogy ki lesz az év kúlfejedelme. 2015-ben nem lehetett kétséges hogy ki az, akinél a coolháló közepén összefutnak a szálak. Horváth Viktorról már évek óta lehetett sejteni, hogy ha megkapja a lehetőséget, minden letarol, és idén a COOL Nagy Magyar Reménysége végre megmutatta, hogy ő nemcsak trónkúlvetelő, hanem most már a kúlrona jogos viselője.

Viktor több olyan videóklipet rendezett idén, amelyekért megérdemelné az első helyet, de a legnagyobb dobása egyértelműen a szintén cool listás Yvein Monq klipje, a Twun volt. Érdemes végignézni a stáblistát is, hogy világos legyen, Viktor milyen kúliberű embereket instruál, akik közül vagy tucatnyian már szintén szerepeltek ezen a listán. Öröm látni, hogy ők is önzetlenül fejet hajtanak a 2015-ös COOL LIST HUNGARY első helyezettje előtt, és csenben teszik érte a dolgukat.

Viktor kúlfelejedelmsége ellenére is megmaradt egy halálian szerény és normális srácnak, akire büszke lehet minden alattvalója. Jó ilyen COOL országban élni!

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.

2. Nora Matisse

screen_shot_2015-12-09_at_7_36_15_pm.png

Van, aki szerint Nora Matisse a budapesti Nina Kraviz. Akik viszont egy kicsit is coolnyítanak a dolgokhoz, pontosan tudják, hogy Nina Kraviz az irkutszki Nora Matisse. Ők ketten modellként és DJ-ként egyaránt nagyot alkottak, de kétség nem férhet ahhoz, hogy melyikük néz ki jobban, és melyikük tol földrengetőbb szetteket az éjszakában. Hát persze, hogy a mi Noránk! Bele mertek gondolni, mi történne a világgal, ha ez a Hölgy még egy cool szakterületen kipróbálná magát? Mondjuk filmrendezőként vagy startupperként? Lehet, hogy eljönne az apokúlipszis!

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.

5. Peleskey Bence

peleskey.PNG

Amikor először megláttuk Bence Instagram-profilját, egy kicsit úgy maradtunk. Teltek a percek, meredtünk a képernyőre, de mi, akik azért nem kevés kúlságot láttunk már életünkben, nem akartuk elhinni, hogy ilyen létezhet. Bence csak a tetoválásaival, vagy csak a szakállával, vagy csak a testével coolon-coolon is világszínvonalat képvisel, a három együtt pedig... És bár a képeit látva úgy éreztük, mintha egy ősi törzs harcosa nézne ránk valahonnan Coolföld mélyéről, a legcoolabb, hogy közben itt él velünk a mindennapokban - business development manager egy IT biztonságra specializálódott cégnél.

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.

7. Fatum Tattoo Manna

screen_shot_2015-12-09_at_3_29_47_pm.png

2015-ben COOL ember nem létezhet tetoválás nélkül. Sőt, egyes cooltatók azt állítják, a jövőben egyáltalán nem is lesznek olyan emberek, akiknek bőrét nem díszíti minimum egy minta. Na és kinél varratnak a legkúlabb budapesti arcok? Hát persze, hogy Mannánál, aki a hiperkúl Telepről elindulva kúlcskaringós útján a Fatum Tattooban összeszedte a város legcool-abb tintamestereit, és egy olyan stúdiót épített fel, ahova már az egész világról érkeznek vendégek. Állítólag tervbe van az is véve, hogy aki csak annyit íratna magára, hogy COOL, 15 százalék kedvezményt kap!

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.

8. Mihályi Barbara

9296_10203498606004074_2453360343021054059_n.jpg

Ma, amikor már az okostelefonjával minden basic ember olyan képeket kattinthat, hogy azt hiszi, máris fotóművész lett belőle, különösen értékelni kell az olyan COOL arcokat, mint amilyen Barbi, akinek a képei a legkúlabb fotók, amikkel élő ember a magyar interneten találkozhat. Nem véletlen, hogy a város legCOOLabb helyei ölték egymást azért, hogy Barbi náluk állítsa ki a képeit – természetesen a legkúlabb Telep lett a győztes. Jó tudni, hogy Barbi köztünk van, köztünk jár, és a másoknak fel sem tűnő, lopott pillanatokat is megörökíti az öröCOOLvalóságnak! Maradj is velünk, Barbi!

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.

9. Klement Csaba

lement.png

Ladies and gentlemen, hadd mutassuk be Magyarország legkúlabb grafikusát, akiért már veszettül COOL amerikai tévécsatornák is kapkodnak! Csaba már tényleg a 21. század nyelvét beszéli, mert a lehető legmenőbb formátumban alkot: gifeket rajzol. Méghozzá milyen elképesztően kúl gifeket, te jó ég!! Emellett ő a legnagyobb rajongója a valaha élt egyik legkúlabb magyarnak, Cicciolinának, aki már lájkolta is Csaba Instáját! COOLönleges emberek, ha találkoznak.

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.

10. Lakatos Sándor

screen_shot_2015-12-09_at_11_02_46_am.png

COOL női ruhákat is lehet tervezni, de akik nem félnek az igazán nagypályás COOL feladattól, azok a férfidivat jóval szűkebb, szinte minimalistább pályáját választják. És milyen igazuk van, hiszen aki itt tud nagyot dobni, az még a COOL LIST HUNGARY-ra is felkerülhet! Sándor nem ijedt meg a kihívástól, és néhány év alatt nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi menswear-szcénát is meghódította eredeti, stílusos és persze nagyon kúl kreálmányaival. Akár magyar sztárok öltöztetéséről, akár a legmenőbb nemzetközi kifutókról van szó, egy olyan COOL-ul hangzó névnek, mint a Lakúltos Sándor, senki nem tud ellenállni!

2015. december 11. - Dr. Cool Phd.